SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 

 

Nedenfor finder du salgs- og leveringsbetingelserne for denne webbutik:

SIGILINE ApS
CVR: 32305520
Granhaven 5
DK-5300 Munkebo

 

Salgs- og leveringsbetingelserne er bindende for dig, og du bør derfor læse dem grundigt igennem, særligt bestemmelserne vedrørende priser, leveringsbetingelser, ansvarsfraskrivelse og levering samt returret og reklamationsret. Hvis du har spørgsmål til nedenstående, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på salg@sigiline.dk.

Hvis du vil bestille en vare, bedes du læse disse salgs- og leveringsbetingelser og klikke på "Bekræft"-knappen i toppen af siden. Bemærk venligst at vi forbeholder os ret til løbende at opdatere vores salgs- og leveringsbetingelser.

 

Aftalen om salg og levering indgås mellem Sigiline ApS og dig. Ordreafgivelse og indgåelse af en aftale forudsætter, at du er fyldt 18 år. Varerne leveres til en adresse efter dit valg i Danmark (dog undt. Grønland og Færøerne). Forudsætningen for at vi kan ekspedere din ordre er, at du med din ordreafgivelse samtidig accepterer:

- Salgs- og leveringsbetingelser som oplyst i denne onlineshop.

- Priser som oplyst i denne onlineshop.

- At vi registrerer oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse med henblik på at ekspedere din ordre.

- At vi alene registrerer oplysninger vedrørende dit betalingskort med henblik på at ekspedere din ordre.

- At aftalen indgås i henhold til dansk lovgivning.

Hvordan ved jeg, at min ordre er modtaget?

Når vi modtager din ordre, sender vi dig en ordrebekræftelse via e-mail. En aftale er indgået, når du har modtaget ordrebekræftelsen. Vi vil behandle din ordre hurtigst muligt. Vi vil normalt afsende de bestilte varer inden for 3-8 arbejdsdage. Vores ordrebekræftelse vil være betinget af, at dit Dankort eller Visa/Dankort godkendes. Hvis du ikke modtager meddelelser fra os vedrørende ordrebekræftelsen og/eller godkendelsen af dit Dankort eller Visa/Dankort, opfordrer vi dig til at kontakte os. Vi ønsker at behandle din ordre hurtigt, men vi er ikke ansvarlige for forhold, der skyldes problemer eller fejl i den elektroniske kommunikation.

Købesum og betaling

Du skal betale de til enhver tid vejledende priser, inklusiv moms, for varerne som oplyst i denne webbutik. Pris, eventuelle gebyrer og den samlede købesum fremgår automatisk af ordrebekræftelsen.

Bemærk, at det maksimale beløb per ordre er kr. 5.000 inkl. moms.

Reklamationsret

Der er 24 måneders reklamationsret i henhold til almindelig købelovgivning. Hvis der foreligger en berettiget og rettidig reklamation angående en vare købt i Sigilines Aps webbutik, foretager Sigiline Aps ét af følgende, dog under hensyntagen til den til enhver tid gældende, ufravigelige danske købelovgivning:

- bytter varen,

- får varen repareret/udbedret, eller

- tilbagebetaler købesummen

Kunden kan reklamere over en vare købt i Sigiline Aps webbutik ved at returnere varen til Sigiline Aps sammen med en udskrift af Kvitteringen og/eller Fakturaen og en beskrivelse af reklamationen. Dette gøres lettest via kundens Ordreoversigt. Kunden skal betale portoen/fragten i forbindelse med returneringen til Sigiline Aps. Hvis reklamationen er berettiget og rettidig, så refunderer Sigiline Aps den af kunden betalte returporto/-fragt, jævnfør nedenfor angående købesummen.

Sigiline Aps webbutik skal betale portoen/fragten i forbindelse med fremsendelsen af en ombyttet eller repareret/udbedret vare til kunden. Kunden skal betale portoen/fragten i forbindelse med Sigilines returnering af varen til kunden, hvis kundens reklamation ikke var berettiget eller rettidig.

Hvis købesummen skal tilbagebetales til kunden, sker dette ved at købesummen overføres til den kreditkort-konto, hvorfra der er sket betaling.


Ombytnings- og returret

En kunde, som fortryder et køb i Sigiline Aps webbutik, kan returnere varen. Såfremt varen er ubrugt og er i den originale ubeskadiget emballage refunderes fuld værdi. Varen returnes sammen med en udskrift af kvitteringen og/eller fakturaen til Sigiline Aps webshop, som herefter tilbagebetaler værdien til den kreditkort-konto, hvorfra der er sket betaling. Kunden skal betale portoen/fragten i forbindelse med returneringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage og regnes fra det tidspunkt, hvor kunden har fået leveret varen, og kunden skal inden fristens udløb have gjort fortrydelsesretten gældende over for Sigiline webbutik. Dernæst skal kunden inde 14 dage efter besked om fortrydelse have afsendt varen til Sigiline Aps. Beskeden gives lettest via kundens Ordreoversigt.

Ansvarsfraskrivelse

Sigiline Aps fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle trykfejl i tekst, priser med mere, fejl i illustrationer/fotos, systemfejl, udsolgte varer, varer i restordre, leveringstider/forsinkelser, ændringer i valutakurser, kunders fejlbestillinger og force majeure.

Dansk ret

Aftaler indgået via denne onlineshop er underlagt dansk ret og danske domstole.


Kurv 0 Vare Varer (tom)    

Ingen varer

Fastlægges senere Levering
0,00 DKK I alt

Til betaling

Tilbud

Mest solgte

 • Rundpind i stål
  Rundpind i Metal

  Rundpinde i metal fra Addi.

  42,00 DKK
 • Loden
  Loden

  Loden er et tweed garn, der skal håndvaskes ved 20-25 °C.

  55,00 DKK
 • Létt Lopi
  Létt Lopi

  100% Islandsk uld - let type der er behagelig såvel ude- som indendørs.

  28,00 DKK