Persondatapolitik

 

Oplysninger vi indsamler

Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren. 

Deling af oplysninger

Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.

Cookies

En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil. Vi bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper os til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre vores hjemmeside og dermed skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indgår i vores logstatistik, kan du muligvis ikke bruge hjemmesiden.

Links

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at Sigiline ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på disse hjemmesider, og at Sigiline derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider og brugen her af. Derudover godkender Sigiline ikke automatisk noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på disse hjemmesider.

Meddelelse om ændringer

Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.


Kurv 0 Vare Varer (tom)    

Ingen varer

Fastlægges senere Levering
0,00 DKK I alt

Til betaling

Tilbud

Mest solgte

 • Rundpind i stål
  Rundpind i Metal

  Rundpinde i metal fra Addi.

  42,00 DKK
 • Loden
  Loden

  Loden er et tweed garn, der skal håndvaskes ved 20-25 °C.

  55,00 DKK
 • Létt Lopi
  Létt Lopi

  100% Islandsk uld - let type der er behagelig såvel ude- som indendørs.

  28,00 DKK